Evinizde Vintage Havası

Evlerine önem veren Kadınlar ve Erkekler bu yazımız dikkatinizi çekecektir. Hayatımızın büyük bir bölümünü evlerde geçtiği için evin dekorasyonu oldukça önemli. Ruh halimize uygun bir dekor yaptığımızda evde geçirdiğimiz vakit bize güzel gelecektir. Yazımızın ana konusu ise evinde vintage aksesusarlar sevenler için.



Vintage her ne kadar eski demek olsa da modası hiçbir zaman eskimiyor. Evlerimizde veya ofislerde vintage dekor ürünleri kullanmak şüphesiz ortama bambaşka bir hava katıyor. Peki Vintage denince akla gelen ilk dekorasyon ürünler neler ?

Hiç şüphesiz aklımıza ilk gelen eskitme mobilyalar oluyor. Eski devirde kullanılan mobilyalar özellikle masalar sandalyeler gözümüze ilk çarpan detaylar olacaktır. Yine eski zamanlarda kullanılan Ferforje ürünler günümüzde oldukça yaygın şekilde kullanılıyor. Çoğu ufak balkonlarda ferforje masa sandalye takımı görmek mümkün.






Vintage ev dekorasyonunda yaygın olarak kullanılan renkler mevcuttur. Bunlar beyaz , mavi-yeşil ve toprak tonlarıdır. Mobilyalarda eskitme yöntemleri uygulanarak vintage hava katılabilir. Eskiyen eşyalarınızı bu tarz yöntemle değerlendirebilirsiniz.




Yukarıdaki gibi eskiyen mobilyalarınızı zımpara yardımıyla genel düzeltme yaparak sonrasında da cila yöntemi ile tekrar kullanılır hale getirebilirsiniz. Günümüzde vintage mobilyalar ve dekorason ürünleri oldukça yüksek tutarlara satılıyor. Bir vintage masanın fiyatı 2000-3000tl olduğu görülmüştür.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.