Dolabınızda Olması Gereken 5 Temel Parça

Herkese Günaydın Mutlu Günler,

Bir bayanın dolabında sayısızca kıyafet bulabilirsiniz. Biz bayanlar alışverişi severiz, o an gözümüze güzel gelen bir şeyi alıp 1 kere kullanıp kenara atmışlığımız da çoktur malesef :) Ama bugün sizlere dolabınızda her zaman kullanmasanızda zamanı geldiğinde hayat kurtaracak 5 Parçadan bahsedeceğim. Bu parçalar dolabınızda olduğunda köşeye sıkışıp off bugün ne giycem ben yaaaa dediğinizde imdadınıza yetişir. Moda sürekli değişse de klasikler her zaman moda kalır.  O zaman bu parçalar neler bir bakalım ;

1- Beyaz Gömlek



Beyaz gömlek, kesimi nasıl olursa olsun klasik ve spor şekilde kombinlenebiliyor. Salaş bir beyaz gömlek altına giyilmiş dar bir jean ile mükemmel bir spor şıklık yakalamış olursunuz. Ya da klasik bir toplantı veya yemeğe gidecekseniz takım elbisenin içine kombinleyeceğiniz beyaz gömlek ile tam bir iş kadını imajını sergilersiniz. Yani işin kısası dolabında mutlaka 1 tane beyaz gömlek olmalı :)

2- Siyah Elbise 



Ahh o siyah elbiseler. Minisi , midisi her boyuyla harikalar yaratır. Bakmayın öyle basit durduğuna zor anların kurtarıcısıdır siyah elbise. Aniden çıkan bir davet , ya da dışarı çıkarken ne giyeceğim ben diye çıkmazdayken siyah elbise çıkartır sizi bu durumdan. Kışın opak çorap ile yazınsa sade bir şekilde yani yılın her mevsimi kullanılabilir. Markalı veya markasız , pahalı veya ucuz hiç fark etmez. Dolabınızda bir siyah elbise mutlaka bulunmalı :)

3-Deri Ceket 



Önceleri deri ceket diyince aklımıza ilk motorcular gelirdi ama artık çok geride kaldı. Artık deri ceket şıklığın simgesi ve her dolapta olması gereken bir parça haline geldi. Her kıyafetin üzerine uyum sağlayacak deri ceket yoksa senin dolabında yok mu ? 

4- Blazer Ceket

















Ceketlerden bahsetmişken blazer ceketten söz etmemek olmaz. İster klasik ister spor kombinleyerek gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Beyaz sade bir tshirt üzerine giydiğiniz bir blazer ile havanız tamamen değişebilir. Günlük hayatta ise işe giderken en çok tercih edilen parçalardan biri şühesiz blazer ceket oluyor. Dolabından eksik etme :) 

5- Siyah Ve Nude Topuklu Ayakkabı 

















Bu ikiliyi aynı madde içerisinde yazmak istedim. Aslında genel olarak dolabınızda mutlaka bir topuklu ayakkabı olmalı. Fakat dolabımızdaki çoğu topuklu ayakkabı köeşede yatıyor bu bir gerçek. O yüzden dolabın olmazsa olmaz topuklu ayakkabılarında 2 temel renk var bunlardan biri nude diğer siyah. Nude topuklu ayakkabılar jean altında çok süper duruyor spor şıklık sevenlerin bayılacağı cinsten. Siyah topuklu ayakkabı ise her daim kurtarıcı bir davet bir nişan derken bütün özel günlerinizde tek bir ayakkabı yeter fazlasına gerek yok :)

2 yorum:

  1. Beyaz Gömlek ve beyaz Tshirt kurtarıcım :) ayakkabı olarak siyah bootie ekliyorum ben! :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle siyah bootie de buraya eklemeliydimmm :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.